Aurel Vainer salută excluderea social democratului antisemit din PSD

Preşedintele Federaţiei Comunităţilor Evreieşti din România, Aurel Vainer, precizează într-un comunicat de presă că decizia promptă luată de preşedintele interimar al social-democraţilor în cazul Daniel Predoiu, este un gest de corectitudine.

Adăugat: 11 Septembrie 2015
Ultima actualizare:11 Septembrie 2015

Politica Romaneasca
Foto: Aurel Vainer, preşedintele Federaţiei Comunităţilor Evreieşti din România
trimite pe mail

Preşedintele Federaţiei Comunităţilor Evreieşti din România, Aurel Vainer, salută excluderea din PSD a lui Daniel Predoiu, după ce acesta a postat pe o reţea de socializare mesaje cu caracter xenofob, rasiste şi antisemite.  

Preşedintele Federaţiei Comunităţilor Evreieşti din România, Aurel Vainer, precizează într-un comunicat de presă că decizia promptă luată de preşedintele interimar al social-democraţilor, Liviu Dragnea, în cazul Daniel Predoiu, este un gest de corectitudine şi normalitate, binevenit în contextul în care extremismul câştigă teren în Europa.

Liviu Dragnea a declarat că nu acceptă ca în PSD să activeze membri care să aibă convingeri antisemite.

"Am avut o discuţie cu preşedintele Organizaţiei PSD Olt şi i-am cerut cu toată fermitatea să convoace structurile statutare pentru ca acest domn să fie exclus din PSD. PSD-ul nu este un partid antisemit şi în partidul nostru nu pot fi membri cu convingeri antisemite. Dacă dl Daniel Predoiu vrea să-l iubească pe Hitler, o poate face în afara partidului, nu în cadrul PSD, care nu este nici antisemit, nici xenofob", a spus Liviu Dragnea.Autor:
Radio România
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
11 Septembrie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza