Aurel Vainer: Radioul românesc este un vector de civilizaţie

La împlinirea a 89 de ani de la înființarea postului public de radio, preşedintele Federaţiei Comunităţilor Evreieşti din România, Aurel Vainer, a transmis un mesaj de felicitare.

Adăugat: 1 Noiembrie 2017
Ultima actualizare:1 Noiembrie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Aurel Vainer
trimite pe mail

Radioul public şi-a deschis astăzi porţile pentru toţi ascultărorii care au vrut să vadă locurile de unde pleacă zilnic către ei ştirile, muzica, emisiunile de dezbatere sau de divertisment.

La împlinirea a 89 de ani de activitate, personalităţi ale lumii culturale, politicieni şi membri ai societăţii civile au felicitat Radio România pentru felul în care îşi îndeplinşete, de aproape un secol, misiunea publică.

Unul dintre ei este preşedintele Federaţiei Comunităţilor Evreieşti din România, Aurel Vainer: "Radioul românesc este pentru mine un mijloc minunat pentru informare continuă, pentru cunoaştere, un izvor de cultură şi un vector de civilizaţie. Mă ţin în pas cu vremea, ascultând diverse emisiuni ale radioului. Felicitări sincere şi îmi permit să vă adresez o urare evreiască: Shalom - pace şi o stare de spirit paşnică, care să ne anime în tot ceea ce realizăm. Doresc radioului românesc să aibă rezultate pe măsura eforturilor continue! Bravo! Să crească în continuare radioul românesc".Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
1 Noiembrie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza