Aurel Vainer promite să se implice "direct şi activ în respectarea statului de drept"

Preşedintele Federaţiei Comunităţilor Evreieşti din România, Aurel Vainer, vrea un nou mandat de deputat şi îşi propune să se implice "direct şi activ în respectarea statului de drept şi a democraţiei reale în România".

Adăugat: 13 Noiembrie 2012
Ultima actualizare:13 Noiembrie 2012

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Liderul FCER Aurel Vainer candidează, la alegerile parlamentare din 9 noiembrie, pentru un nou mandat de deputat din partea Federaţiei Comunităţilor Evreieşti din România.

Vainer s-a întâlnit cu alegătorii din Brăila şi Galaţi cărora le-a prezentat principalele puncte din programul său electoral: conlucrarea între minorităţile naţionale şi populaţia majoritară, îmbunătăţirea mediului de afaceri, lupta pentru combaterea sărăciei, corupţiei şi o mai mare responsabilitate din partea viitorilor parlamentari, informează un comunicat primit la redacţie.  

Cu acest prilej, Aurel Vainer a precizat că, începând de luni, caravana sa de campanie va ajunge "mai întâi în Moldova, apoi în toată ţara".

Aurel Vainer a spus că îşi va extinde campania electorală şi dincolo de graniţele României.

"Avem în intenţie să facem campanie şi în două capitale foarte dragi mie, la Chişinău şi la Tel Aviv", a afirmat el.

Pentru viitorul său mandat, în legislatura parlamentară 2012-2016, Aurel Vainer îşi propune să se implice "direct şi activ în respectarea statului de drept, a libertăţii de expresie, a stabilităţii politice şi a democraţiei reale în România".

De asemenea, candidatul FCER le promite reprezentanţilor comunităţii evreieşti din România, prin programul său politic, că le va apăra interesele pe plan naţional şi internaţional şi că va milita pentru mărirea indemnizaţiilor şi drepturilor obţinute de persoanele care au fost persecutate de regimurile politice din perioada 6 septembrie 1940-6 martie 1945.Autor:
Amalia Bojescu
Editor:
Flori Doman
Adăugat:
13 Noiembrie 2012


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza