AUR propune un proiect de lege privind nediscriminarea persoanelor nevaccinate

Copreşedintele AUR, Claudiu Târziu, susţine că măsurile care prevăd accesul pe bază de vaccinare în anumite locuri publice, în instituţii, la spectacole sau la întreceri sportive sunt inadmisibile.

Adăugat: 20 Mai 2021
Ultima actualizare:20 Mai 2021

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Reprezentaţii AUR vor să promoveze în parlament un proiect de lege prin care să fie sancţionate persoanele fizice sau firmele care, spun ei, îi discriminează pe cei care nu s-au vaccinat anti-COVID.

Copreşedintele partidului, Claudiu Târziu, susţine că măsurile care prevăd accesul pe bază de vaccinare în anumite locuri publice, în instituţii, la spectacole sau la întreceri sportive sunt inadmisibile.

Claudiu Târziu: Ştim foarte bine că vaccinarea este un act medical neobligatoriu, pe care trebuie să-l primeşti în mod voluntar. Din această pricină, propunem acest proiect de lege, care prevede o serie de sancţiuni pentru persoane fizice şi juridice, care trec la discriminări ale persoanelor care nu s-au vaccinat. De asemenea, ne vom opune introducerii acelui aşa-zis paşaport de vaccinare, care îţi oferă anumite facilităţi în opinia celor care îl propun, dar care, de fapt, limitează libertăţile celor care nu vor să se vaccineze.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
20 Mai 2021


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza