AUDIO Traian Băsescu, fost preşedinte al României

"În ceea ce o priveşte pe Elena, convingerea mea este că, în instanţă, atunci când procesul se va derula va fi capabilă să-şi dovedească nevinovăţia. Cred în omul ăsta indiferent cât de supăraţi sunt toţi pe că încă n-o abandonez".

Adăugat: 11 Februarie 2015
Ultima actualizare:11 Februarie 2015

Politica Romaneasca
Foto: Traian Băsescu, fostul preşedinte al României
trimite pe mail

Fostul preşedinte Traian Băsescu a afirmat despre Elena Udrea că are convingerea că aceasta va fi capabilă să-şi dovedească în instanţă nevinovăţia.

"În ceea ce o priveşte pe Elena, convingerea mea este că, în instanţă, atunci când procesul se va derula va fi capabilă să-şi dovedească nevinovăţia. Cred în omul ăsta indiferent cât de supăraţi sunt toţi pe că încă n-o abandonez. Nu pot să abandonez ideea că un om care mi-a fost atât de loial peste noapte devine un om indezirabil", a spus Traian Băsescu.

Acesta a subliniat că Elena Udrea i-a rămas cel mai loial "partener politic" din toţi liderii PDL.

"A fost partenerul meu politic, singurul sau printre foarte puţinii care au mai rămas dintre foştii lideri ai PDL. Aşa cum eu o ştiu, se va bate să-şi dovedească nevinovăţia'', a mai spus azi fostul preşedinte.

AUDIO TRAIAN BĂSESCU

Traian Băsescu s-a aflat astăzi la sediul Partidului Mişcarea Populară unde a avut o discuţie cu liderii PMP despre ''construcţia unui partid puternic''.

El a precizat că a fost şi în biroul său, pe care chiar Elena Udrea îl amenajase la sediul partidului.

 ''Am fost în birou, am deschis calculatorul", a precizat fostul preşedinte.Autor:
Simona Mihăescu
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
11 Februarie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza