AUDIO Tăriceanu şi Daniel Barbu, apel către cetăţeni să meargă la vot

Copreşedinele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu şi candidatul Alianţei la Primăria Generală a Capitalei au lansat un apel către populaţie să vină la vot.

Adăugat: 5 Iunie 2016
Ultima actualizare:5 Iunie 2016

Politica Romaneasca
Foto: Daniel Barbu, sursa Facebook
trimite pe mail

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, copreşedinte al ALDE, a declarat duminică, după ce a votat la alegerile locale, că îşi doreşte mai multă democraţie la nivelul întregii ţări, dar şi în administraţia locală.

"În primul rând, am votat pentru a-i susţine pe colegii mei şi partidul din care fac parte, dar, în acelaşi timp, nu vă ascund că îmi doresc mai multă democraţie nu numai la nivelul întregii ţări, dar şi la nivelul administraţiei locale astfel încât deciziile care se iau să fie cu consultarea cetăţenilor şi totodată ţinând cont tot mai mult de opţiunile pe care le au. Acest lucru nu se poate face decât printr-o democraţie mai directă, mai eficientă şi sigur că această campanie electorală care s-a desfăşurat aş spune într-un anonimat perfect nu ajută la consolidarea exerciţiului democratic pe care românii trebuie să-l facă", a spus Tăriceanu, la ieşirea din secţia de vot.

AUDIO Călin Popescu Tăriceanu

La rândul său, Daniel Barbu, care candidează la funcţia de primar general al Capitalei, a declarat că a votat pentru ca fiecare cetăţean să poatp să-şi spună cuvântul. 

El a venit la secţia de votare la care a fost arondat însoţit de coliderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu.

"Am votat pentru un oraş liber, dar mai important decât lucrul pentru care eu am votat este ca fiecare cetăţean să îşi spună azi cuvântul, să nu lase ca minorităţi foarte active, foarte ideologizate, să aibă ultimul cuvânt. Cred că ultimul cuvânt trebuie să aparţină tuturor cetăţenilor Bucureştiului. De aceea îi îndemn ca în număr cât mai mare să vină, să aleagă potrivit propriei conştiinţe, să îndrăznească să fie oameni liberi, să îşi asume responsabilitatea pentru toate aceste oraşe", a spus Daniel Barbu, la ieşirea din secţia de vot.
Autor:
Politica Romaneasca
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
5 Iunie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza