AUDIO Oprea UNPR îl sprijină "necondiţionat" pe preşedintele Iohannis

Preşedintele UNPR, vicepremierul Gabriel Oprea, a afirmat azi, după consultările de la Palatul Cotroceni, că formaţiunea sa îl va sprijini "necondiţioant" pe şeful statului, mai ales în chestiuni ce vizează securitatea României.

Adăugat: 20 Aprilie 2015
Ultima actualizare:20 Aprilie 2015

Politica Romaneasca
Foto: Gabriel Oprea, preşedintele UNPR
trimite pe mail

Liderul UNPR, Gabriel Oprea a declarat, luni, la finalul discuţiilor cu preşedintele Iohannis, că Uniunea înţelege că fiecare partid are partea sa de responsabilitate atunci când este vorba despre consensul naţional.

El a susţinut că acest consens însemnă ca uneori să recurgi la compromisuri "atât pentru Putere, cât şi pentru Opoziţie".

Vicepremierul Oprea a afirmat că UNPR îl sprijină "necondiţionat" pe preşedintele Klaus Iohannis, mai ales în privinşa proiectelor naţionale şi a celor care se referă la creşterea securităţii României.

Eugen Nicolicea, vicepreşedintele UNPR

Şi vicepreşedintele UNPR, ministrul delegat pentru Relaţia cu Parlamentul, Eugen Nicolicea, a arătat în declaraţia sa, după întrevederea cu şeful statului, că UNPR a propus ca parlamentarul găsit incompatibil să-i înceteze mandatul fără vot în Parlament.

"Cu privire la ridicările de imunităţi, tot noi am propus - şi s-a adoptat deja - modificarea statutului în sensul adoptării unei majorităţi mici, majoritatea celor prezenţi, pentru hotărârile în care se ridică imunitatea", a spus Nicolicea.

Cât priveşte legile electorale, Nicolicea a menţionat că UNPR doreşte actaulizarea listelor electorale la nivel naţional, dar şi din "registrul care se va înfiinţa pentru diaspora".

AUDIO Declaraţiile liderilor UNPR: Gabriel Oprea şi Eugen NicoliceaAutor:
Simona Mihăescu
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
20 Aprilie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza