AUDIO Nicuşor Dan anunţă că Uniunea Salvaţi Bucureştiul devine Uniunea Salvaţi România

Nicuşor Dan anunţă că USB devine Uniunea Salvaţi România şi va lupta pentru locuri în Parlament la alegerile parlamentare din toamna acestui an.

Adăugat: 5 Iunie 2016
Ultima actualizare:5 Iunie 2016

Politica Romaneasca
Foto: Nicuşor Dan la vot
trimite pe mail

Nicuşor Dan, clasat pe locul doi în cursa pentru Primăria Capitalei, potrivit exit-poll-urilor, anunţă că Uniunea Salvaţi Bucureştiul, partidul pe care îl conduce, se va transforma în Uniunea Salvaţi România.

Noul partid va participa la alegerile parlamentare din toamnă.

"Clasa politică a dezamăgit la nivel naţional, lipseşte o forţă politică să reprezinte cetăţenii care s-au săturat de un întreg mod de a face politică. Tocmai de aceea, USB devine Uniunea Salvaţi România şi va lupta pentru locuri în Parlament la alegerile parlamentare din toamna acestui an. Avem uşile deschise pentru toate grupurile de cetăţeni care au încercat să lupte cu sistemul, pentru partidele politice noi şi sperăm ca împreună cu toţi aceşti oameni să reuşim să aducem în Parlamentul României o forţă care să îi reprezinte pe cetăţenii care sunt sătui de modul în care s-a făcut politică până acum", a spus Nicuşor Dan, imediat după închiderea secţiilor de votare.

Nicuşor Dan, candidatul Uniunii Salvaţi Bucureştiul, a spus că va supraveghea, din Consiliul General, toate deciziile luate de autorităţile capitalei.

"Vreau să îi asigur pe bucureştenii care ne-au votat că nu vom face niciun compromis",  a subliniat el.

AUDIO Declaraţii Nicuşor DanAutor:
Politica Romaneasca
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
5 Iunie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza