AUDIO Liviu Dragnea: Victor Ponta va candida pe listele PSD, la Gorj

Liderul PSD , Liviu Dragnea s-a întâlnit în această dimineaţă, cu fostul premier Victor Ponta.

Adăugat: 18 Ianuarie 2016
Ultima actualizare:18 Ianuarie 2016

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Înaintea întrevederii - prima după demisia din toamnă de la Palatul Victoria , Liviu Dragnea a anunţat că Victor Ponta va candida pentru un nou mandat de parlamentar PSD .

Potrivit reporterului RRA, Petruţa Dinu , fostul şef al partidului nu a făcut însă nicio declaraţie . 

La finalul discuţiilor, preşedintele PSD, Liviu Dragnea a declarat că Victor Ponta nu va părăsi partidul şi că acesta va candida la alegerile parlamentare pe listele PSD pentru o funcţie de parlamentar în judeţul Gorj.

Referindu-se la Fundaţia "Black Sea Regional Cooperation Projects 2020" pe care fostul premier a creat-o, Liviu Dragnea a afirmat că îl va spriji pe Ponta în acest demers, subliniind că Fundaţia nu are un scop politic.

Preşedintele social-democraţilor a mai spus că Ponta nu doreşte să înfiinţeze un alt partid.

Cât priveşte o eventuală candidatură a fostului lider şi premier, Victor Ponta la Primăria Generală a Capitalei, Liviu Dragnea a precizat că Ponta nu-şi doreşte acest lucru.

Preşedintele PSD a mai spus că Victor Ponta va sprijini activitatea partidului şi că, în măsura în care nu se va afla în străinătate, acesta va participa la şedinţele Biroului Permanent Naţional al PSD.

Dragnea a adăgat că fostul premier va avea plecări mai dese în străinătate pentru că Fundaţia pe care vrea să o lanseze este o "structură cu activitate externă".

AUDIO Declaraţiile lui Liviu DragneaAutor:
Simona Mihăescu
Editor:
Simona Mihăescu
Reporter:
Petruţa Dinu
Adăugat:
18 Ianuarie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza