AUDIO Kelemen Hunor respinge ideea unor ingerinţe politice în "dosarul Borbely"

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, respinge orice ingerinţă politică şi orice speculaţie politică şi subliniază că nu are nici un fel de argument care să susţină ideea că în cazul Borbely există ingerinţe politice.

Adăugat: 15 Iulie 2011
Ultima actualizare:17 Iulie 2011

Politica Romaneasca
trimite pe mail

 

Kelemen Hunor a condamnat „practica" DNA de a face anumite jocuri politice.

 

 

"Resping orice ingerinţă politică şi orice speculaţie politică în acest moment, dar nu este de acceptat şi nu este permis într-o ţară democratică ca DNA să facă jocuri politice. Asta nu înseamnă că aceste jocuri politice sunt neapărat jocuri comandate de oameni politici. Oamenii au fost terfeliţi de nenumărate ori şi după aceea nimeni n-a venit să ceară scuze de la alţi miniştri, oamenilor politici sau oamenilor simpli care au fost implicaţi în astfel de scandaluri. Nu este permis", a afirmat Kelemen Hunor.

 

 

Anterior, liderul UDMR, Kelemen Hunor, a reiterat sprijinul "necondiţionat" pentru ministrul mediului, Borbely Lazslo, şi a precizat că reprezentanţii Uniunii îi vor cere procurorului general al României o verificare a "scurgerilor de informaţii" din dosarul în care apare numele acestuia, precum şi "oprirea procedurilor care s-au repetat în aceşti ani şi care nu pot fi acceptate".Autor:
Alina Dobrinescu
Editor:
Alina Dobrinescu
Adăugat:
15 Iulie 2011
Ultima actualizare:
17 Iulie 2011


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza