AUDIO Guvernul USL, ”unul de mare uniune națională”

Președintele PNL, Crin Antonescu spune că Guvernul USL care va rezulta după alegerile parlamentare va fi, din punct de vedere doctrinar, unul de mare uniune națională.

Adăugat: 15 Martie 2012
Ultima actualizare:15 Martie 2012

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Liderul liberal, Crin Antonescu, a declarat, joi, că Uniunea este deschisă tuturor celor care înţeleg că trebuie constituită o alternativă unitară la actuala putere.

"USL e o alianţă deschisă către toţi aceia care înţeleg că trebuie constituită o alternativă unitară la actuala putere, alternativă care e deschisă din punct de vedere doctrinar. Eu cred că, în realitate, Guvernul pe care USL îl va forma după alegeri va fi, doctrinar, un Guvern de mare uniune naţională", a afirmat Crin Antonescu.

Crin Antonescu a explicat că programul acestui Executiv, precum şi valorile de dreapta şi de centru-drepta sunt reprezentate de ACD, iar Alianța este dispusă să-i primească pe toţi cei care au o identitate similară asumată în mod real, nu oportunist.

"ACD este nu doar reprezentanta ideilor, valorilor de dreapta, e deschisă pentru ca oameni de dreapta, formaţiuni politice, dacă există, cu identitate autentică de centru-dreapta, să vină alături de noi", a declarat președintele PNL.

Listele ACD pentru locale, finalizate

Crin Antonescu a anunțat că PNL şi PC, formaţiunile care constituie Alianța de Centru Dreapta, au finalizat listele de candidaţi la alegerile locale, acest lucru urmând să se întâmple în curând şi în ceea ce priveşte USL.

"Candidaţii noştri sunt desemnaţi, dispuşi pe linia frontului, şi cu cei ai PSD vom completa tabloul întregii armate de candidaţi ai USL pentru alegerile locale", a subliniat Crin Antonescu.

Reprezentanţii Alianţei de Centru Dreapta PNL-PC spun că împărţirea candidaţilor nu a ţinut cont de un anume algoritm, ci de preferinţele alegătorilor. Autor:
Angela Bârgoan
Editor:
Angela Bârgoan
Adăugat:
15 Martie 2012


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza