AUDIO Dragnea avertizează că PSD ar putea boicota alegerile locale. Află de ce

Preşedintele Liviu Dragnea a declarat corespondentei RRA la Bruxelles, că PSD ia în calcul inclusiv neparticiparea la alegerile locale în cazul în care se vor impune două tururi de scrutin.

Adăugat: 26 Ianuarie 2016
Ultima actualizare:26 Ianuarie 2016

Politica Romaneasca
Foto: Liviu Dragnea, preşedintele PSD
trimite pe mail

Aflat la Bruxelles, unde participă la o serie de întâlniri cu lideri ai socialiştilor europeni, preşedintele PSD, Liviu Dragnea a declarat că partidul pe care-l conduce ia in considerare să nu participe la alegerile locale, dacă prin abuzuri se va încerca impunerea unei noi legi electorale în două tururi de scrutin.

Într-un interviu acordat corespondentei pentru Radio România la Bruxelles, Liviu Dragnea a explicat de ce ar putea recurge la neparticiparea PSD la alegerile locale.

"Eu sper ca guvernul tehnocrat să înţeleagă că este vorba de o legislaţie pur politică şi care nu e cuprinsă în mandatul...Dar dacă, Doamne fereşte, prin abuz vor încerca să impună printr-un mod nedemocratic această lege, atunci PSD ia în considerare serios să nu participe la aceste alegeri locale, pentru că nu suntem de acord să renunţăm la acest principiu care a fost obţinut greu", a spus Liviu Dragnea.

AUDIO LIVIU DRAGNEA

Interviul integral acordat corespondentei noastre la Bruxelles, Cerasela Rădulescu îl puteti asculta în emisiunea Agenda Globală, de la ora 22.10, după radiojurnal.

AICI Interviul integralAutor:
Cerasela Rădulescu
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
26 Ianuarie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza