AUDIO 2012, "an crucial" pentru proiectele cu bani europeni

Comisarul european, Johannes Hahn, susţine România în absorbţia fondurilor europene şi consideră că 2012 este un an crucial pentru implementarea proiectelor cu bani europeni.

Adăugat: 19 Martie 2012
Ultima actualizare:19 Martie 2012

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Comisarul european pentru politica regională, Johannes Hahn, a declarat ,  la Bucureşti, că sprijină eforturile României de consolidare a capacităţii administravie şi de îmbunătăţire a situaţiei absorbţiei fondurilor europene.

Oficialul a precizat că 2012 este un an crucial în ceea ce priveşte implementarea proiectelor pentru că România trebuie să dovedească Uniunii Europene că se poate folosi de banii puşi la dispoziţie.

Premierul Mihai Răzvan Ungureanu a precizat că Guvernul se angajează să acţioneaze cu seriozitate, în perioada următoare, pentru a creşte semnificativ rata de absorbţie.

Potrivit primului ministru, Executivul este decis să facă tot ce este necesar pentru a evita eventuale întreruperi a plăţilor.

Ungureanu a precizat că fondurile europene pot fi banii pe care baza cărora se poate fundamenta creşterea noastră economică.

Primul ministru a subliniat că preocuparea este aceea de a face ca tot mecanismul să funcţioneze mult mai bine şi de a îndepărta problemele care grevează în acest moment asupra procesului de absorţie.

AUDIO Declaraţii de presă comune ale premierului Mihai-Răzvan Ungureanu și ale comisarului european pentru Politică Regională, Johannes HahnAutor:
Angela Bârgoan
Editor:
Luminiţa Apostolescu
Adăugat:
19 Martie 2012


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza