Atentate teroriste la Barcelona şi Cambrils

Situaţia din oraşul Cambrils, situat la sud de Barcelona, este sub controlul forţelor de securitate după ce patru suspecţi terorişti au fost ucişi iar un al cincilea a fost rănit.

Adăugat: 18 August 2017
Ultima actualizare:18 August 2017

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Poliţia catalană a declarat vineri că situaţia din oraşul Cambrils, situat la sud de Barcelona, este sub controlul forţelor de securitate după ce patru suspecţi terorişti au fost ucişi iar un al cincilea a fost rănit în urma unei operaţiuni antitero a poliţiei.

Incidentul din Cambrils a avut loc după atacul terorist de joi de la Barcelona, unde o dubă a intrat în plină viteză în mulţimea trecătorilor pe bulevardul La Rambla, ucigând 13 persoane şi rănind alte peste 100 de persoane.

Poliţia catalană a comunicat pe Twitter că operaţiunea în Cambrils este în plină desfăşurare şi a sfătuit populaţia să rămână prudentă, relatează Reuters.

Poliţia catalană a mobilizat o unitate de genişti pentru a determina dacă suspecţii terorişti ucişi vineri în urma unei operaţiuni în oraşul Cambrils, situat la sud de Barcelona, purtau sau nu centuri explozive, se arată într-un mesaj postat pe Twitter.

Operaţiunea din Cambrils a avut loc după atacul terorist din Barcelona, unde 13 persoane au fost ucise joi, iar alte peste 100 au fost rănite după ce o dubă a intrat în plină viteză în mulţimea pietonilor de pe bulevardul La Rambla.Autor:
Florin Lepădatu
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
18 August 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza