ARD "va pune imediat în aplicare" scăderea cotei unice

Copreşedintele ARD, Mihai Răzvan Ungureanu, anunţă că dacă va câştiga alegerile, ARD va pune imediat în practică măsura privind scăderea cotei unice de la 16 la 12%.

Adăugat: 12 Noiembrie 2012
Ultima actualizare:12 Noiembrie 2012

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Mihai Răzvan Ungureanu, candidatul ARD pentru un mandat de senator în Arad, a avut o întâlnire neconvenţională cu reprezentanţii mass media la o cafenea din centrul oraşului.

Cu această ocazie, Ungureanu şi ziariştii au discutat despre subiecte legate de Arad, despre economia şi politica românească, dar şi despre politica externă.

Mihai Răzvan Ungureanu a declarat că propune o serie de măsuri nepopuliste care pot fi luate imediat şi aplicate odată ce ARD va intra la guverare după 9 decembrie.   

"Chestiuni de genul coborârii cotei de la 16 la 12% pot fi puse în aplicare în zilele imediat următoare formării unui guvern în care ARD să fie prezent, tot aşa cum cred că modificarea graduală în minus a CAS-ului în cele cinci puncte procentuale pe care intenţionăm să le scădem până în 2015 reprezintă tot măsuri pe care le putem lua într-un termen relativ scurt pentru că suntem atenţi la deficite", a spus Ungureanu.  

USL să se desolidarizeze de membrii anchetaţi de DNA!

ARD solicită celor doi copreşedinţi ai USL, Crin Antonescu şi Victor Ponta, să se desolidarizeze de acei membri de partid anchetaţi de ANI şi DNA.

Prim vicepreşedintele PDL, Cristian Preda, a mai cerut decenţă în utilizarea mijloacelor de campanie referindu-se astfel la informaţiile care au circulat în presa locală privind deplasarea cu elicopterul în teritoriu a preşedintelui PNL, Crin Antonescu.

ARD propune, totodată, contracandidaţilor o dezbatere electorală pe tema economice. Autor:
Petruţa Smântână
Editor:
Luminiţa Apostolescu
Adăugat:
12 Noiembrie 2012


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza