ARD propune relansarea "fermă şi ireversibilă" a creşterii economice

Alianţa România Dreaptă şi-a structurat oferta electorală pe o serie de capitole cum ar fi: capitalul uman, competitivitatea economică şi politicile de interes naţional.

Adăugat: 9 Noiembrie 2012
Ultima actualizare:9 Noiembrie 2012

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Liderii ARD spun că ţinta guvernării este creşterea competitivităţii economice din care decurg toate celelalte elemente de dezvoltare, inclusiv creşterea nivelului de trai.

Alianţa România Dreaptă vrea predicitibilitate fiscală şi reduceri de taxe, aşa cum preciza copreşedintele Alianţei, Mihai Răzvan Ungureanu, candidat pentru un post de senator.  

"Sperăm să putem oferi şapte taxe, coborând de la sute la sub zece. Toţi investitorii, toţi agenţii economici se plâng de impredictibilitatea fiscală. Noi ne propunem o politică de predictibilitate fiscală, ca orişice om de afaceri să-şi poată construi planul de afaceri fără să aibă grija că mâine se schimbă regulile fiscale faţă de propriul business", a declarat Mihai Răzvan Ungureanu.  

ARD afirmă, în sinteza programului de guvernare, că va introduce cota unică de 12%, va creşte salariul minim la 850 de lei în 2013 şi la 1.000 de lei în 2015, va reduce CAS cu 5%.

"ARD va introduce unul din cele mai mici impozite pe venit şi profit din UE. Cota unică va scădea de la 16% la 12%", se arată într-un document al ARD, în care se precizează că în România vor veni mai mulţi bani, mai multe investiţii străine, companiile româneşti vor rămâne cu mai mulţi bani pentru dezvoltare, iar fiecare român va avea mai mulţi bani în buzunar pentru că va plăti mai puţin la stat".Autor:
Andrei Şerban
Editor:
Flori Doman
Reporter:
Bogdan Isopescu
Adăugat:
9 Noiembrie 2012


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza