ARD a făcut "cartea neagră" a guvernării USL

ARD depune joi la prefecturile din toată ţara, "cartea neagră" a guvernării USL, care face radiografia celor şase luni de guvernare USL.

Adăugat: 8 Noiembrie 2012
Ultima actualizare:8 Noiembrie 2012

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Copreşedinţii ARD Vasile Blaga şi Mihai Răzvan Ungureanu au susţinut o conferinţă de presă în care au prezentat un bilanţ al celor şase luni de guvernare USL, Blaga arătând că promisiunile USL s-au dovedit a fi "numai minciuni".

"Domnul Ponta a încercat  să prezinte un bilanţ pentru perioada din care este la putere dar nu guvernează şi a spus numai minciuni. Minciuna a devenit politică de stat sub conducerea lui", a declarat Blaga.

El reproşează Executivului că a tăiat investiţiile şi a anulat astfel 30 de mii de locuri de muncă, iar prin măsurile luate a crescut inflaţia la 5,3 la sută şi a depreciat moneda naţională la cel mai mic nivel din ultimii cinci ani.

Blaga a punctat faptul că nici promisiunile referitoare la reducerea CAS sau a TVA nu au fost îndeplinite.

"Au trecut 200 de zile de când este la guvernare şi nu a respectat nicio promisiune : reducerea CAS - nici măcar un procent, reducerea TVA neîndeplinită, nu au accelerat obţinerea fondurilor europene, dar mai rău,   în realitate au blocat total aceste operatiuni", a mai spus Blaga, citat de reporterul Radio România, Mihaela Dragomir.

La rândul său, Mihai Răzvan Ungureanu,  a arătat că ţinta de creştere economică a coborât de la 2,5% la 0,9% şi va ajunge la 0,6% şi a menţionat  că reintrarea în recesiune este un lucru care îl îngrijorează.

ARD depune "Cartea neagră" la Prefecturi

ARD va depune, joi, la sediile tuturor prefecturilor din ţară bilanţul celor şase luni de guvernare USL, sub forma unei "cărţi negre" a guvernării USL, a declarat purtătorul de cuvânt al campaniei alianţei, Traian Ungureanu.

"Toţi colegii noştri vor prezenta în teritoriu punctul de vedere al ARD, astfel încât în fiecare judeţ să fie cunoscute şi prezentate în faţa mass-media locale, cât mai multă lume, câţi mai mulţi cetăţeni ai României să ştie care este realitatea", a spus Blaga.
   
Bilanţul ARD privind guvernarea USL are titlul: "USL - au promis miere, au oferit fiere. Şase luni de minciuni, incompetenţă, abuzuri şi distrugere a reputaţiei internaţionale a României".Autor:
Luminiţa Apostolescu
Editor:
Luminiţa Apostolescu
Reporter:
Mihaela Dragomir
Adăugat:
8 Noiembrie 2012


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza