Apel la candidaţi să doneze bani pentru ''Cuminţenia Pământului''

Un candidat PMP face apel la candidaţii la funcţia de primar să doneze bani pentru achiziţionarea operei lui Constantin Brâncuşi ''Cuminţenia Pământului''.

Adăugat: 21 Mai 2016
Ultima actualizare:21 Mai 2016

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Candidatul PMP la Primăria Suceava, Marian Andronache, a făcut apel, într-o conferinţă de presă, la candidaţii la funcţia de primar să doneze bani pentru achiziţionarea operei lui Constantin Brâncuşi ''Cuminţenia Pământului'', afirmând că el a donat 100 de euro.

Andronache a mai arătat că a semnat un angajament cu Consiliul Elevilor, pentru a sprijini rezolvarea problemelor semnalate de aceştia.

Printre acestea se regăsesc şi elemente din programul său de modernizare şi dotare a şcolilor şi liceelor, astfel încât condiţiile să fie foarte bune.

Marian Andronache a adăugat că ar fi bine ca dascălii să îşi vadă de educaţie, iar problema confortului în şcoli să aparţină primăriei.

Liderii ALDE, donaţia pentru achiziţionarea lucrării ''Cuminţenia Pământului''

Călin Popescu-Tăriceanu şi Varujan Vosganian au făcut, ieri, o donaţie pentru achiziţionarea lucrării ''Cuminţenia Pământului''.

Liderul ALDE apreciază că gestul este o invitaţie publică adresată nu numai membrilor şi simpatizanţilor partidului, ci şi celor care vor să contribuie, cu un simplu gest, la această subscripţie publică. Călin Popescu Tăriceanu este de părere că, astfel vom păstra în ţară lucrarea celui mai reprezentativ sculptor român de talie mondială, Constantin Brâncuşi.

La rândul său, senatorul Varujan Vosganian, vicepreşedintele ALDE, a declarat că acesta este un gest de 'solidaritate'.

Donaţii au făcut şi candidaţii ALDE la Primărie şi la Consiliul Judeţean Iaşi, Radu Botez, respectiv, Răzvan Constantinescu.

Marian Oprişan a inaugurat drumul Răcoasa-Verdea

Preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan, candidat pentru încă un mandat, a inaugurat, ieri, drumul Răcoasa-Verdea, asfaltat în cadrul programului de modernizare a mai multor drumuri locale.

Primarul comunei Răcoasa, Vladimir Păun, candidat pentru un nou mandat, a declarat că, prin acest proiect, vor fi modernizate majoritatea drumurilor din interiorul comunei.

Echipa PSD Panciu s-a deplasat în cartierul Crucea de Sus şi s-a întâlnit cu locuitorii străzilor Mihai Viteazu, 1 Iunie şi Ion Roată.

Modernizarea infrastructurii va continua şi în mandatul 2016-2020, a transmis candidatul PSD la Primăria Oraşului Panciu, Iulian Nica.

De asemenea, au continuat activităţile electorale din casă în casă în localităţile: Năruja, Bilieşti şi Năneşti.
 Autor:
RADIO IASI
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
21 Mai 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza