Alina Ghorghiu: Ponta este pe tobogan

Co-preşedintele Partidului Naţional Liberal Alina Gorghiu este de părere că premierul Victor Ponta s-ar afla pe un trend descrescător.

Adăugat: 24 Mai 2015
Ultima actualizare:24 Mai 2015

Politica Romaneasca
Foto: Alina Ghorghiu, co-preşedintele PNL
trimite pe mail

Alina Gorghiu a declarat, duminică, la Alba Iulia, că Victor Ponta se află într-o scădere de formă, şi cp acesta ar fi "pe tobogan".

''În opinia mea, Ponta este pe tobogan. Este într-o scădere de formă, dar nu politică, este într-o scădere de formă guvernamentală de la o zi la alta şi pot să vă dau tot felul de exemple şi experienţe nefaste pe care le-a avut publicul din România cu acest guvern în ultima vreme, de la ideea cu reducerea TVA-ului pe care PSD-ul a asimilat-o cu reducerea de preţuri, după care a alergat cu toate instituţiile pe la rafturile din supermarketuri ca să dreagă povestea cu preţurile, la ordonanţa cu bacşişul şi aşa mai departe. Sunt o grămadă de momente penibile şi ridicole pentru guvernul Ponta, care Ponta a ajuns să se certe nu doar cu opoziţia, nu doar cu preşedintele", a declarat Ghorghiu citată de Agerpres.

Cât priveşte relaţia dintre preşedintele României, Klaus Iohannis, şi premierul Victor Ponta, Alina Gorghiu a spus că nu vede decât una instituţională.

'Eu nu văd să fie altă relaţie decât cea instituţională şi firească. Dar pot să constat, încă o dată, că momentul de debut al lui Victor Ponta în această relaţie, moment în care era cu ramuri de măslin de dimineaţa până seara şi cu un domn Ponta pios şi cuminte şi un domn Ponta care susţinea cât de mult apreciază persoana lui Klaus Iohannis, s-a terminat. Victor Ponta şi-a recăpătat aroganţa, a redevenit acelaşi Victor Ponta plin de sine, acelaşi Victor Ponta care sfidează şi electoratul, sfidează şi opoziţia, sfidează şi presa şi sfidează pe toată lumea şi a uitat votul de blam din noiembrie foarte repede", a mai spus aceasta potrivit sursei citate.

De menţionat că, azi, liderii PNL au participat  la Alba Iulia la o serie de manifestări dedicate împlinirii a "140 de liberalism în România".

Alături de alţi lideri liberali, copreşedintele PNL a depus o jerbă de flori la statuia lui Ion I. C. Brătianu şi a participat la o dezbatere despre liberalism.

De altfel şi în Capitală, au continuat sărbătorirea a 140 de ani de liberalism în România.

Mai mulţi lideri liberali au depus flori la placa de pe clădirea Universităţii de Arhitectură, ce simbolizează locul înfiinţării PNL.

Liberalul Dinu Zamfirescu a evocat cu acest prilej personalitatea primului preşedinte al partidului, Ion C. Brătianu, precum şi momentele de început ale liberalismului în România, în anul 1875.Autor:
Politica Romaneasca
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
24 Mai 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza