Alina Ghorghiu, audiată la Curtea de Apel Bucureşti

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a fost audiată la Curtea de Apel Bucureşti, în calitate de martor.

Adăugat: 7 Martie 2016
Ultima actualizare:7 Martie 2016

Politica Romaneasca
Foto: Alina Ghorghiu, copreşedinte PNL
trimite pe mail

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a fost audiată, astăzi, la Curtea de Apel Bucureşti, în calitate de martor, în dosarul în care fostul preşedinte al Camerei de Comerţ, Mihail Vlasov, este judecat pentru dare de mită.

Între altele, Vlasov este acuzat că ar fi încercat să influenţeze mai mulţi parlamentari, între care şi Alina Gorghiu, să susţină un proiect de lege care prevedea trecerea Registrului Comerţului de la Ministerul Justiţiei la Camera de Comerţ.

Potrivit reporterului DNA, Diana Surdu, în instanţă deputata liberală a explicat care este procedura parlamentară referitoare la o iniţiativă legislativă, dar a insistat că nu are cunoştiinţă de fapte penale în acest dosar.

Alina Gorghiu recunoscut că a vorbit cu Mihail Vlasov de câteva ori într-un an, dar a preciazt că acesta nu a fost niciun fel de presiune referitoare la trecerea Registrului Comerţului în subordinea Camerei de Comerţ pe care Vlasov o conducea.

Amintim că pe 18 iunie, fostul preşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie a României, Mihail Vlasov, a fost condamnat definitiv la cinci ani de închisoare cu executare într-unul dintre dosarele în care era cercetat.Autor:
Diana Surdu
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
7 Martie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza