Alegeri 2019. Românii își aleg președintele

Autoritățile au organizat pe teritoriul României 18.748 de secții de votare, unde sunt așteptați toți cetățenii cu drept de vot.

Adăugat: 24 Noiembrie 2019
Ultima actualizare:24 Noiembrie 2019

Politica Romaneasca
trimite pe mail

n România, s-au deschis la ora 7.00 secţiile de votare pentru turul al doilea al alegerilor prezidenţiale.

În competiţie se află şeful statului în exerciţiu, Klaus Iohannis, susţinut de PNL şi liderul PSD, Viorica Dăncilă.

Ca şi în primul tur, programul de votare poate fi prelungit, la nevoie, până la miezul nopţii. De asemenea, românii din străinătate votează începând de vineri sau au putut opta pentru votul prin corespondenţă.

De la Biorul Electoral Central transmite reporteru RRA, Alina Stănuță:

Bună dimineața! Autoritățile au organizat pe teritoriul României 18.748 de secții de votare, unde sunt așteptați toți cetățenii cu drept de vot. Potrivit Autorității Electorale Permanente, numărul total al alegătorilor înscriși în listele electorale permanente este de 18.217.000 411 cetățeni.

Alegătorii pot vota la secția de votare la care este arondată strada unde își au domiciliul sau reședința. Informații privind secția de votare la care sunteți arondat puteți afla online la adresa registrulelectoral.ro.

Dacă astăzi vă aflați în altă localitate decât cea de domiciliu puteți vota la orice secție din localitatea respectivă și veți fi înscriși pe listele suplimentare.

Programul se va încheia astăzi la ora 21:00, cu posibilitatea de prelungire până la ora 23:59, dacă la ora 21:00 se află persoane în secția de votare sau la rând în afara ei. Aici la Biroul Electoral Central se adună toate datele din țară și străinătate privind prezența la vot, iar noi suntem aici și vă ținem la curent.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
24 Noiembrie 2019


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza