Agenda Guvernului

Ministrul Apărării, Mihai Fifor, a anunţat că marţi, în săptămânala şedinţă a executivului, ministerul său va propune un act normativ privind achiziţionarea unor baterii de coastă.

Adăugat: 15 Iulie 2018
Ultima actualizare:15 Iulie 2018

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Mihai Fifor şi-a exprimat speranţa că în cel mai scurt timp se va semna contractul pentru cumpărarea acestor baterii de coastă.

"Suntem pregătiţi ca marţi, pentru că înţeleg că marţi va fi şedinţa de guvern, să ducem în şedinţa de guvern hotărârea de guvern privind bateriile de coastă, aşa cum le spunem noi, un program pe care, de asemenea, sperăm să îl derulăm fără probleme şi la finele anului să încheiem procedura de achiziţie şi să putem semna contractul pentru bateriile de coastă", a spus Mihai Fifor.

Tot săptămâna viitoare, Ministerul Finanţelor va continua să vândă populaţiei titlurile de stat Tezaur, din ediţia Centenar.

Premierul Viorica Dăncilă a declarat că românii au apreciat acest instrument financiar, pentru că au investit peste 780 de milioane de lei.

Din aceste motive, a spus premierul, vânzarea titlurilor de stat va continua până la epuizarea bugetului alocat acestui proiect pentru anul acesta, de aproximativ 4 miliarde de lei.

Tot de la Ministerul Finanţelor a venit ştirea că până la sfârşitul lunii se intenţionează să se facă prima rectificare bugetară din 2018.

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a precizat că se vor asigura fondurile pentru toate proiectele în derulare sau care urmează să fie lansate şi pentru cheltuielile de funcţionare, aşa cum sunt salariile.Autor:
Andrei Şerban
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
15 Iulie 2018


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza