Adrian Severin poate fi eliberat condiţionat

Fostul europarlamentar Adrian Severin a cerut la Judecătoria Sectorului 5 eliberarea condiţionată.

Adăugat: 22 Ianuarie 2018
Ultima actualizare:22 Ianuarie 2018

Politica Romaneasca
Foto: Adrian Severin, foto arhivă
trimite pe mail

UPDATE Fostul europarlamentar, Adrian Severin, poate fi eliberat condiţionat, a decis, astăzi, un magistrat de la Judecătoria Sectorului 5 al capitalei, însă decizia nu este definitivă.

Adrian Severin, care execută o pedeapsă de patru ani de închisoare, a cerut la Judecătoria Sectorului 5 eliberarea condiţionată.

El a declarat în faţa magistraţilor că a încercat să îşi execute pedeapsa cu demnitate, că a muncit şi a scris lucrări fără a pretinde zile câştig.

Adrian Severin a mai spus că, în cazul în care va fi eliberat, îşi va continua terapia întreruptă şi va încerca să-şi reia activitatea didactică,  transmite  reporterul RRA Mădălina Verman.

Procurorul de şedinţă a cerut respingerea solicitării, susţinând că nu reiese din actele de la dosar că problemele de sănătate ale lui Adrian Severin din 2013 au continuat şi anul trecut.

În 2016, Adrian Severin a fost condamnat definitiv de Instanţa Supremă la patru ani închisoare cu executare pentru luare de mită şi trafic de influenţă.

El a fost acuzat de DNA că, în perioada decembrie 2010 - martie 2011, a acceptat promisiunea a doi jurnalişti de la publicaţia britanică "The Sunday Times" de a-i plăti 100.000 euro anual în schimbul depunerii şi votării unor amendamente în comisiile de specialitate ale Parlamentului European.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
22 Ianuarie 2018


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza