Administraţia Prezidenţiala aşteaptă comunicarea oficială a PSD pe tema remanierii

Declaraţii ale purtătorului de cuvânt a Preşedinţiei, Mădălina Dobrovolschi, pe tema remanierii guvernamentale.

Adăugat: 13 Iunie 2017
Ultima actualizare:13 Iunie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Mădălina Dobrovolschi, purtător de cuvânt al preşedintelui României
trimite pe mail

Purtătorul de cuvânt a Preşedinţiei, Mădălina Dobrovolschi, a declarat că Administraţia Prezidenţiala urmăreşte ceea ce se întâmplă pe scena politică, privind o eventuală reamaniere guvernamentală, dar aşteaptă o comunicare oficială pentru a veni cu o reacţie.

"Deocamdată urmărim, evident, ceea ce se întâmplă în spaţiul public şi observăm că sunt doar speculaţii, sunt doar informaţii pe surse, nu am văzut deocamdată o comunicare oficială. Nu sunt deocamdată decizii oficial comunicare şi tocmai de aceea, dacă îmi permiteţi, în acest moment, noi la nivel de Administraţie Prezidenţială, domnul Preşedinte, aşteptăm să vedem ce se întâmplă din punct de vedere oficial şi după aceea vom avea, desigur, o reacţie. Este, în acelaşi timp, responsabilitatea partidului de guvernământ să facă o evaluare în legătură cu activitatea miniştrilor, şi dacă sunt observate probleme în modul în care unii dintre miniştri şi-au desfăşurat sau îşi desfăşoară activitatea, evident că aceşti responsabili pot să ia deciziile care se impun, dar deocamdată m-aş limita la acest punct de vedere până când nu avem decizii oficial comunicat", a raspuns Mădălina Dobrovolschi, la întrebarea adresată de o jurnalistă.

Mădălina Dobrovolschi a mai spus că nu are informaţii pe care să le comunice legate de o discuţie dintre preşedintele Klaus Iohannis şi liderul PSD, Liviu Dragnea.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Simona Mihaescu
Adăugat:
13 Iunie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza