A început Comitetul Executiv Național al PSD

La întâlnirea liderilor PSD participă și premierul Viorica Dăncilă. La finalul şedinţei este de aşteptat ca preşedintele social-democrat, Liviu Dragnea, să facă o serie de anunţuri importante pentru români.

Adăugat: 3 Februarie 2019
Ultima actualizare:3 Februarie 2019

Politica Romaneasca
Foto: Viorica Dăncilă și Liviu Dragnea
trimite pe mail

La Palatul Parlamentului a început cu puţin timp în urmă reuniunea Comitetului Executiv Naţional al PSD.

Este prima întâlnire a conducerii social-democrate de anul acesta.

Proiectul de buget pentru anul 2019 este, cu siguranţă, principala temă de discuţie a social-democraţilor, având în vedere că documentul va fi prezentat marţi în şedinţa de guvern.

De altfel, la întâlnirea de astăzi participă şi premierul Viorica Dăncilă, care a sosit de aproximativ o oră la Parlament, unde a avut anterior o întâlnire cu liderul PSD, Liviu Dragnea, în biroul său.

Discuţia despre buget are loc şi în contextul recentelor critici ale primarilor de municipii la adresa documentului care scade bugetele oraşelor.

Anul 2019 aduce două rânduri de alegeri: europarlamentare şi prezidenţiale.

Este de aşteptat, de asemenea, ca o discuţie despre strategia pentru aceste alegeri să aibă loc astăzi.

Pe de altă parte, având în vedere că mâine începe o nouă sesiune parlamentară, social-democraţii vor discuta în cadrul şedinţei Comitetului Executiv Naţional şi apoi în grupurile parlamentare despre proiectele de lege pe care le vor susţine, dar posibil şi despre recentele plecări din partid.

După cum declara secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu, la finalul şedinţei este de aşteptat ca preşedintele social-democrat, Liviu Dragnea, să facă o serie de anunţuri importante pentru români.Autor:
Alina Stănuţă
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
3 Februarie 2019


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza