A 16-a zi de proteste în Bucureşti şi în ţară

În Bucureşti au continuat protestele antiguvernamentale şi antiprezidenţiale.

Adăugat: 16 Februarie 2017
Ultima actualizare:16 Februarie 2017

Politica Romaneasca
trimite pe mail

În Capitală şi în câteva oraşe din ţară au continuat, ieri, pentru a 16-a zi consecutiv protestele antiguvernamentale.

Şi în faţa Palatului Cotroceni s-a cerut demisia preşedintelui Iohannis, informează reporterii Radio România Actualităţi.

Pe de altă parte, cinci persoane care au folosit drone în timpul protestelor din Piaţa Victoriei sunt acum cercetate penal.

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei, Georgian Enache, a declarat pentru Radio România că dronele în cauză nu erau înmatriculate şi nu aveau avizele necesare şi a făcut un apel să nu mai fie folosite în spaţiul public dispozitive neomologate, care pot prezentat un real pericol.

"Pe timpul desfăşurării acţiunilor de protest, jandarmii bucureşteni au întocmit cinci acte de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor prevăzute de codul aerian civil, respectiv exploatarea unei aeronave fără a poseda un certificat de înmatriculare sau identificare şi un certificat sau autorizaţie de navigabilitate, faptă care se pedepseşte cu închisoarea între trei luni şi un an. Jandarmii au ridicat şi au predat autorităţilor abilitate dronele care au fost folosite în mod ilegal", a spus Georgian Enache. Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
16 Februarie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza