5.000 de vouchere pentru achiziţionarea de biciclete pentru bucureşteni

Primăria Capitalei oferă bucureştenilor 5.000 de vouchere pentru achiziţionarea de biciclete şi alte mijloace de transport ecologice.

Adăugat: 23 Iulie 2017
Ultima actualizare:23 Iulie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Gabriela Firea, primarul general al Capitalei
trimite pe mail

Cele cinci mii de vouchere pe care Primăria Capitalei doreşte să le ofere bucureştenilor în vederea achiziţionării de biciclete şi alte mijloace de transport ecologice le vor fi acordate celor interesaţi în ordinea înscrierii în proiect, pe baza principiului "primul venit, primul servit".

Pe site-ul primăriei a fost postat regulamentul achiziţionării acestora, după ce la sfârşitul lunii trecute Consiliul general a adoptat o hotărâre care are ca scop încurajarea mersului pe bicicletă şi utilizarea mijloacelor de transport nepoluante.

Termenul limită pentru depunerea solicitărilor este 10 august.

Voucherul va fi folosit exclusiv pentru achiziţionarea de biciclete, biciclete electrice, trotinete electrice şi dispozitive de tip Segway/Ninebot.

În situaţia în care produsul are o valoare mai mică de 500 de lei pot fi cumpărate, pe aceeaşi factură fiscală, accesorii - căşti de protecţie, dispozitive de iluminat şi semnalizare sau sonerii.

Şi magazinele vor putea beneficia de acest program şi ar urma să semneze un protocol de colaborare cu Primăria.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Simona Mihaescu
Adăugat:
23 Iulie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza