5000 de angajați MAI, pregătiți să intervină în sprijinul populației

La nivel central este monitorizată permanent situaţia din teren pentru a putea fi decisă în cel mai scurt timp alocarea unor resurse şi mijloace suplimentare în cazul unor urgenţe.

Adăugat: 18 Martie 2018
Ultima actualizare:18 Martie 2018

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Aproximativ 5 mii de angajaţi ai Ministerului de Interne cu 2.300 de mijloace tehnice sunt gata să intervină în sprijinul populaţiei, în contextul schimbării drastice a vremii.

La nivel central este monitorizată permanent situaţia din teren pentru a putea fi decisă în cel mai scurt timp alocarea unor resurse şi mijloace suplimentare în cazul unor urgenţe,  precizează Ministerul de Interne.

Între timp, efectele inundaţiilor de săptămâna trecută se resimt în peste 50 de localităţi din 20 de judeţe.

O situaţie distinctă a apărut în judeţul Dâmboviţa, unde s-a reactivat alunecarea de teren din satul Văleni, pe o lăţime de 300 de metri.

Sunt afectate 11 gospodării, iar trei familii au fost evacuate.

Alunecarea de teren este monitorizată la nivel local, iar mâine ar urma să sosescă în zonă şi specialiştii care să decidă măsurile necesare.

Ministerul de Interne le recomandă cetăţenilor să se intereseze de starea vremii, să respecte indicaţiile autorităţilor şi să plece la drum numai cu autoturisme echipate corespunzător.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
18 Martie 2018


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza