14 parlamentari PPDD cer "capul" liderilor partidului

Daniel Oajdea susține că este necesară organizarea unui congres extraordinar pentru alegerea noii conduceri, în urma rezultatelor slabe de la alegerile prezidențiale.

Adăugat: 20 Noiembrie 2014
Ultima actualizare:20 Noiembrie 2014

Politica Romaneasca
Foto: Daniel Oajdea
trimite pe mail

Deputatul PP-DD, Daniel Oajdea, a anunţat că 14 parlamentari, membri ai formaţiunii, se disociază de actuala conducere a partidului şi cer demisia actualilor lideri.

El a precizat că decizia a fost luată deoarece nimeni din conducerea PPDD nu şi-a asumat rezultatele slabe obţinute la alegerile prezidenţiale şi că este necesară organizarea unui congres extraordinar, pentru alegerea noii conduceri.

"Reproşăm seria deciziilor greşite şi rezultatele proaste de la ultimele două alegeri, pe care nu şi le-a asumat nimeni. Precizăm că în grupul parlamentar suntem astăzi 14 deputaţi, cu doi mai mult decât săptămâna trecută. Este vorba despre dl deputat Daniel Fenechiu şi de dl deputat Viorel Blăjuţ. S-au reîntors, tocmai pentru că, disociindu-ne de actuala conducere, lucrurile vor merge altfel în grup şi sperăm ca şi imaginea partidului să fie alta. Noi am avut 15%; astăzi, partidul este undeva sub 5%, lucru inadmisibil", a spus Daniel Oajdea.

Dan Diaconescu, candidat PP-DD, a obținut la alegerile prezidențiale 4,03% (382.526 voturi).Autor:
Radio România
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
20 Noiembrie 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza