14 iulie, Ziua Naţională a Franţei. Preşedintele Iohannis, prezent la ceremonia de la Ambasadă

Ziua Naţională a Franţei, marcată la Bucureşti, la Ambasada Franţei din România.

Adăugat: 14 Iulie 2016
Ultima actualizare:14 Iulie 2016

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Ziua Naţională a Franţei este marcată şi de Ambasada din România prin punerea în valoare a creativităţii şi inovaţiei franceze sub egida "Créative France - să experimentăm creativitatea franceză".

Ambasadorul Franţei la Bucureşti, François Saint-Paul, a explicat că este vorba despre o campanie cu obiectivul de a împărtăşi cu România potenţialul de inovaţie al Franţei, dinamismul industrial şi economic, vitalitatea culturală şi artistică.

Campania "Créative France" a fost lansată pe 5 octombrie, anul trecut, la Tokyo, de premierul francez Manuel Valls şi se desfăşoară în Europa, Asia, Statele Unite şi Emiratele Arabe Unite.

La recepţia de Ziua Naţională a Franţei fiecare categorie a campaniei "Créative France" va fi ilustrată prin reuşite ale cooperărării franco-române, a transmis redactorul RRA, Carmen Gavrilă.

De menţionat că, preşedintele României, Klaus Johannis, va fi prezent, după-amiază, la ceremonia oficială de la ambasadă.

Bucureştenii trebuie să ştie că traficul rutier va fi restricţionat în zona centrală a Capitalei.

Este blocat deja accesul pe strada Christian Tell, iar de la ora 14.oo va fi interzisă circulaţia şi pe strada Biserica Amzei, între strada Mendeleev şi Calea Victoriei, comunică Brigada Rutieră Bucureşti.Autor:
Carmen Gavrilă
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
14 Iulie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza